THEMES THAT YOU LIKE

arhazailua

hello ! i'm A and i wanna share whatever my brain told me on here. currently i made some gifs from teen wolf, pretty little liars, and some movies i watched. feel free to send me a message!
xoxo, auliaz
Promote your Tumblr!
games for girls

high school never ends! #girls #highschool #friends
thanks for today, lazuardians! baru 24 jam di jeketi langsung menjalin tali silaturahmi :’) #highschool #friends #meetup
gara2 @filnesafryani tadi sore gatau kerasukan apa minta digambar2 pake spidol di tangannya dia, jd ketularan. bukan, ini bukan tattoo, ini cuma spidol. dan maksudnya sih nyontoh gambar2 rusa di google, tp tetep kaga mirip :| #art #moose #black #hand
kelakuan mahasiswa tingkat akhir wisma ibu siti. tambahan anak fk ugm sarap :| @ekkochocho @nonisafura sella ivon
HAPPY 22nd BIRTHDAY, @gfitriane, teman sedari lahir :’) anyway ini foto diambil 18 taun yg lalu, udeh tuwir ye kita :’) anyway, wish you loads of bless! :* :* #bestfriend #birthday #22
swag mastah from jog(ja)kardah #swag #bestfriend #silly #dyuh #hijab
moustache and union jack. a lil europian atmosphere on my hand. #moustache #unionjack #french #british #ring #bracelet #accessories #bukanjualan
gungcek’s birthday treat! #birthday #calzone #bestfriends #hangout #hijab #girls #boys
Happy 22nd Birthday, Agung Pradana, sang Master Masker. semoga kiprah di dunia permaskeran makin lancar jaya ya :* hahaha. spread the magic around, duckfaced unicorn! #birthday #prank #bestfriend #22 #facemask
i dont know about you, but now you’re 22~ HAPPY BIRTHDAY INYEEEEES :* #birthday #girls #bestfriends #cake #surprise
kasian nih temen gue, sampe bikin ginian di jendela kamar. ucapin sih guys~